17. siječnja 2021.
Istra Rovinj
Pixabay
HRVATSKA ISTRA I KVARNER

Novi režim rada sa strankama Gradske uprave Grada Rovinja

Uslijed pogoršanja situacije s epidemijom koronavirusa u državi te konstantnog porasta broja novozaraženih slučajeva, ovim putem Grad Rovinj obavještava sve građane i stranke kako će Gradska uprava u narednom razdoblju, počevši od ponedjeljka 30. studenog, svesti fluktuaciju stranaka na minimum kako bi se spriječilo moguće širenje zaraze.

“Stoga molimo sve građane i stranke da počevši od ponedjeljka 30. studenog sa službenicima i zaposlenicima Upravnih odjela gradske uprave kontaktiraju, kad god je to moguće, isključivo putem e-maila, pošte i telefonskim putem”, pozivaju iz Grada Rovinja.

Također se moli stranke da sve zahtjeve koji su dostupni putem online platforme ispune direktno putem sustava e-Obrasci koji omogućava da svu dokumentaciju, uključujući i uplate predaju online, bez potrebe dolaska u Gradsku upravu.

“Sustav je dvojezičan i jednostavan za korištenje te omogućava da stranka u svakom trenutku može pregledati status rješavanja predanog zahtjeva. Ukoliko je dolazak u Gradsku upravu neizostavan, potrebno je isti prethodno najaviti i prethodno dogovoriti sa službenikom. Molimo građane za suradnju kako bi spriječili bliske kontakte i opasnost od moguće zaraze”, zaključuje se u priopćenju Grada Rovinja.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.