16. siječnja 2021.
BRAČ GLAS OTOKA IZDVOJENO

TJEDAN BRAČKIH PUPOLJAKA Bračko srce i ove će godine tijekom prosinca kucati za Bračke pupoljke

Bračko srce i ove godine tijekom prosinca kucat će za Bračke pupoljke, unatoč svim poteškoćama uzrokovanih pandemijom bolesti Covid-19.

Podaci za uplatu na žiro račun za posebne namjene, otvoren za potrebe humanitarne akcije Tjedan Bračkih pupoljaka.

Manifestacija koja slavi zajedništvo i humanitarni duh blagdanskog perioda pred nama ove godine u svom izvornom obliku zbog epidemioloških mjera nažalost neće se moći održati.

“Misija projekta od samog početka bila je ujediniti cijeli otok u jedan zajednički cilj koji će rezultirati financijskom pomoći za rad udruge djece s posebnim potrebama Brački pupoljci i to ćemo, nadamo se, uspjeti i ove godine na malo drugačiji način. Uvijek smo nastojali i pronalazili načine da se svaki stanovnik našeg otoka osjeća kao organizator i bitna karika u ostvarenju jedne prekrasne humanitarne geste – uplatom novčanih sredstava na račun akcije, svojim kreativnim radom, donacijom kolača, dolaskom na organizirane manifestacije, svojom pomoći u održavanju istih ili kupovinom radova na sajmu”, poručuju iz Udruge.

Tjedan Bračkih pupoljaka u proteklih 6 godina (kroz razne institucije, udruge, obrte, sponzorstva, humanitarni Božićni sajam, humanitarni nogometni turnir, razne prodajne štandove koji su se samoinicijativno organizirali po mjestima i priključivali akciji) za krajnji rezultat imao bi prikupljena značajna financijska sredstva koja su uvelike pomogla radu udruge, olakšala našim roditeljima i njihovoj djeci.

“Svi znamo koliko je ova godina teška, a ono što ne smijemo dozvoliti je da naša pomoć izostane jer djeca ne mogu čekati bolja vremena – njima je pomoć potrebna odmah. Osim mogućnosti novčane uplate na račun otvoren za humanitarnu akciju, ovim putem vas pozivamo na bilo koji način podržite udrugu Brački pupoljci, pratite našu Facebook stranicu Tjedan Bračkih pupoljaka gdje ćemo vam dostavljati informacije o svemu što će se organizirati u svim mjestima otoka Brača”, pozivaju iz Udruge Brački pupoljci.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.