17. siječnja 2021.
POLITIKA

Odluka o šefici lošinjskog HDZ-a tek u drugom krugu

U 19 sati su zatvorena biračka mjesta na kojima su članovi Hrvatske demokratske zajednice na unutarstranačkim izborima birali predsjednike i potpredsjednike općinskih, gradskih i županijskih organizacija stranke.

Kako neslužbeno doznajemo, odluka o tome tko će zasjesti na čelnu poziciju Gradskog odbora HDZ-a Mali Lošinj donijet će se u drugom krugu izbora, 06. prosinca. Kako smo i očekivali, vodila se tijesna borba između Ružice Baumgarten, koja je dobila 108 glasova, i aktualne gradonačelnice Grada Malog Lošinja Ane Kučić, koja je dobila 11 glasova više, odnosno 119 glasova. Treća kandidatkinja Silvija Kocijan dobila je 27 glasova stranačkih kolega.

Izborima je pristupilo 255 članova, a najviše glasova za potpredsjednika GO dobio je Antonio Badurina, 110, prate ga Ivan Fabijanić sa 104, Mirta Lozančić sa 99 glasova te ostali.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.