logo glas otoka
IZBOR UREDNIKA IZDVOJENO VIRTUOSZ

PALA ‘STOTKA’!! Sto je tisuća razloga za zadovoljstvo i daljnji napredak

Glasotoka.hr, prvi istraživački otočni portal, probio je toliko željenu brojku od 100.000 pregleda stranica mjesečno i to već nakon prve godine postojanja. S današnjim danom i 5300+ članova na Facebook stranici, Glas otoka mjesečno broji 40 tisuća jedinstvenih posjeta, odnosno 80 tisuća sesija, dok je ukupan broj mjesečnih pregleda stranica prešao brojku od 100 tisuća.

23. listopad – 20. studeni (Google Analytics)

Ovi pokazatelji potvrđuju činjenicu da je Glas otoka medij koji se svakodnevno razvija unatoč otežanim uvjetima u kojima radimo. To prvenstveno uključuje deficit u financijama, nedostatak novinara i suradnika, svakodnevno se suočavajući s uvredama, pokušajima diskreditiranja pa nerijetko i prijetnjama. Stoga smo i više nego zadovoljni s postignutim rezultatima jer nismo dozvolili da nas poremete očajnički pritisci političkih figura i njihovih interesnih marginalaca. Nepokolebljivo nastavljamo razvijati se kako bi ove brojke bile održive u kontinuitetu, a čitatelji zadovoljni s našim pisanjima.

Glas otoka na dnevnoj bazi donosi najnovije vijesti s otoka i ostatka Hrvatske suočavajući se s najnovijim izazovima u vremenu “novog normalnog” te izvještavajući o temama od interesa javnosti, prepoznati po istraživačkim pričama i neovisnim kritikama. Redovito organiziramo fotografske natječaje, svakodnevno objavljujemo ažurirane informacije o koronavirusu, donosimo servisne informacije i red plovidbe, političke i vjerske teme, kolumne, recepte pa i oglase. Gotovo da nema priče pristigle na adresu e-pošte glasotoka@gmail.com koju nismo ili nećemo objaviti.

Hvala svim novinarima i suradnicima koji su sudjelovali u izradi sadržaja na portalu, drugim portalima koji su nas prenosili pa i sponzorima, a posebno hvala svima vama koji nas sa zadovoljstvom čitate i komentirate.

Uredništvo

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

LUDA PONUDA Cijeli jedan mjesec oglašavanja na portalu Glas otoka – besplatno!

Glas otoka

Zajedničkom akcijom, Institut Plavi svijet u Velom Lošinju ugostio tri velike obitelji s djecom

Glas otoka

Virtuosz j.d.o.o. preuzeo vlasništvo nad portalom 'Glas otoka'

Glas otoka