Foto: Vedran Morin (arhiva)
KRATKE VIJESTI PROMO

PUTUJEŠ ARRIVOM? Kupi autobusnu kartu po cijeni nižoj i do 50%

Arriva je najveći autobusni operater u tuzemstvu koji posluje s voznim parkom od 600 autobusa i vodeći je pružatelj usluga putničkog prijevoza u Hrvatskoj, koji svojim putnicima svakodnevno pruža sigurna i udobna rješenja za mobilnost. Arriva je službeni prijevoznik hrvatske nogometne i rukometne reprezentacije, kao i vodećih klubova prve hrvatske nogometne lige: HNK Rijeke, HNK Hajduk Split i NK Osijek.

Foto: Vedran Morin

Osim domaćeg i međunarodnog autobusnog prijevoza, Arriva Hrvatska nudi i turističke usluge putem brenda Arriva Travel. Sa svojih sedam poslovnica smještenih diljem zemlje, Arriva Travel pruža kompletnu turističku uslugu domaćim i međunarodnim klijentima, uključujući obilaske autobusima s vodičima, zrakoplovne karte, sastanke i podrške, obilaske gradova, izlete i smještaj u hotelima, apartmanima ili vilama.

Pronađite najniže cijene za najbrže kupce na odabranim najtraženijim linijama diljem Hrvatske. Među prvima ugrabite mjesto na polasku i ostvarite nevjerojatne popuste na cijene autobusnih karata rezervacijom putem sljedeće POVEZNICE.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, ili SMS na broj 091 619 7475, e-poštom glasotoka@gmail.com ili putem Facebook stranice i objavit ćemo)