Press
POLITIKA

Lošinjska Mladež HDZ-a snažno podupire kandidaturu Ružice Baumgarten

Predsjedništvo Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Mali Lošinj u unutarstranačkim izborima za predsjednicu Gradske organizacije HDZ-a snažno podupire kandidaturu gospođe Ružice Baumgarten, magistre prava, navodi se u priopćenju koje je poslano medijima, a podrška je pružena i kandidaturama za potpredsjednike/ce, Antonija Badurinu, mag.oec., aktualnog predsjednika Mladeži HDZ-a, Mirtu Lozančić, mag.oec i dr. Anu Jambrošić-Ivekić.

“Ocjenjujući sve kandidate na predstojećim unutarstranačkim izborima, Mladež HDZ-a je stajališta da upravo Ružica Baumgarten predstavlja najbolji izbor za predsjednicu Gradske organizacije zbog svog demokršćanskog i europskog usmjerenja. Posebno želimo naglasiti njeno nesebično zalaganje za osobe s invaliditetom na našem otoku kroz udrugu ‘Izvor’ i građane u socijalno-zaštitnoj potrebi, te umirovljenike”, istaknuto je.

Također, naglašavaju, Mladež HDZ-a je uvijek nailazila na razumijevanje i potporu gospođe Baumgarten.

“Smatramo da će Gradska organizacija HDZ-a s njom na čelu zasigurno dati priliku mladima u rješavanju njihovih problema, što do sada nije bio slučaj. Pozivamo sve članove HDZ-a Mali Lošinj da izađu na izbore i promijene ustajalu, neproduktivnu, neorganiziranu i bezidejnu politiku bivšeg predsjednika Gradskog odbora i njegove kandidatkinje”, poručuju iz stranačke Mladeži napominjući da mladi traže nove prilike, nova radna mjesta, stambeno zbrinjavanje i priliku profesionalnog rasta i razvoja.

“S dosadašnjim vodstvom smo apsolutno nezadovoljni i pozivamo mlade i sve članove naše stranke da promijenimo prilike i naš Lošinj krene prema sigurnom razvoju”, zaključuje se u priopćenju koje potpisuje tajnica Mladeži, Luna Mašić.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, ili SMS na broj 091 619 7475, e-poštom glasotoka@gmail.com ili putem Facebook stranice i objavit ćemo)