GLAS OTOKA KRATKE VIJESTI OSTALI

Za ribara sa Silbe prikupljeno pola milijuna kuna za liječenje u Turskoj

Hrvati su ponovo pokazali da imaju sluha i za one kojima je pomoć najpotrebnija, pa i u izazovnim vremenima globalne krize uzrokovane koronavirusom.

Naime, u svega nekoliko dana prikupljen je iznos potreban za liječenje Joška Pende sa Silbe, čiji je miran otočni život narušila strašna dijagnoza: težak oblik rak pluća koji se jedino može liječiti u Istanbulu. Riječ je o iznosu od gotovo pola milijuna kuna!

“Dragi ljudi, malo je teško kroz suze nešto suvislo napisati, ali pokušat ću. Naš Joško sa svojom suprugom putuje za Istanbul! Snaga, volja i želja za životom, sve je tu… Zaželimo im svaki od nas u tišini te iz dubine srca i duše neku želju i pošaljite je njima da im se to i ostvari. Puno dobrih ljudi, pozitivne energije na jednom mjestu mogu učiniti dosta toga. Hvala svakome od Vas još jednom”, piše u objavi u Facebook grupi “Prijatelji za Joška“.

Joško je sa svojom suprugom otputovao u Istanbul na liječenje.

Otac dvoje djece sa Silbe boluje od karcinoma pluća i hitno mu treba pomoć za liječenje u Turskoj

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, ili SMS na broj 091 619 7475, e-poštom glasotoka@gmail.com ili putem Facebook stranice i objavit ćemo)