Press/Nika Carević i Mihael Girotto
GLAS OTOKA KRK POLITIKA

Dodijeljene stipendije Općine Omišalj za školsku/akademsku 2020./2021. godinu

Ukupno 35 učenika i studenata ostvarilo je pravo na stipendiju Općine Omišalj, koja je Natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima preddiplomskih i diplomskih studija za školsku/akademsku godinu 2020./2021 te Natječaj za stipendiranje učenika srednjih škola i studenata preddiplomskih i diplomskih studija za deficitarna zanimanja za školsku/akademsku godinu 2020./2021. raspisala 21. rujna ove godine.

Učenici koji su u prethodna dva razreda školovanja ostvarili odličan uspjeh i pravo na stipendiju u iznosu od 625,00 kuna su Karla Cetina, Korina Čaljkušić, Matea Antolič, Karlo Jakominić, Hela Jakominić Štambuk, Marija Dukić, Gea Grego, Nikola Tadić, Nika Carević i Valentina Požega.

Temeljem ostvarenog prosjeka ocjena (najmanje 4,00) u prethodnoj akademskoj godini pravo na stipendiju u iznosu od 875,00 kuna ostvarili su: Tea Ivanic, Mihael Girotto, Ariana Kraljić, Mia Goić, Marija Saraf, Gabrijela Aničić, Irena Hojsak, Ivona Tomée, Sara Kurnoga i Dorotea Ivanković.

Patricija Grubiša, Iva Baršić, Mihaela Dukić, Martina Naranđa, Iva Domišljanović, Vanesa Sivić, Andrea Kraljić i Hrvoje Keglević ostvarili su pravo na stipendiju u iznosi od 625,00 kuna temeljem prosjeka ocjena ostvarenog u prethodnoj akademskoj godini (3,50-3,99).

Od ukupno 35 učenika/studenata, njih je sedam ostvarilo pravo na stipendiju obrazujući se za deficitarno zanimanje (instalater-monter, medicinska sestra opće njege, socijalni rad, predškolski odgoj, građevinarstvo).

Učenici su ostvarili pravo na stipendiju u iznosu od 625,00 kuna temljem uspjeha otvarenog u prethodne dvije školske godine (prosjek ocjena najmanje 3,00 za svaku godinu obrazovanja) i oni su Nikola Piršić, Ena Vranić i Petra Dukić.

Pravo na stipendiju u iznosu od 875,00 kuna temeljem uspjeha ostvarenog u prethodnoj akademskoj godini (prosjek ocjena najmanje 4,00) jesu Natalija Repac i Lorena Ćosić, a pravo na stipendiju u iznosu od 625,00 kuna ostvarenu na temelju prosjeka ocjena najmanje 3,00-3,99 u prethodnoj akademskoj godini ostvarili su Iris Vračar i Matija Tadić.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Komunalno društvo iz Omišlja omogućilo uvid u svoje novčane transakcije

Glas otoka

U tijeku je financijska revizija Općine Omišalj

Glas otoka

Javni poziv Općine Omišalj za kupnju POS stanova

Vedran Morin