grad Mali Lošinj
Foto: Vedran Morin (arhiva)
PROMO

Iz ovotjedne lepeze novih poslova izdvajamo ponude u Malom Lošinju, Viru, Komiži, Korčuli, Supetru i Pagu

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući Dijana Ban zapošljava medicinsku sestru ili medicinskog tehničara te fizioterapeuta (m/ž) za rad u Malome Lošinju. Rok prijave je 10.12. Potrebno je minimalno jednogodišnje radno iskustvo i licenca. Provjerite više ovdje.

Vir održavanje d.o.o. traži agronoma (m/ž) i voditelja građevinskih radova (m/ž) u Viru. Rok prijave je 13.12. Potrebno je više godišnje radno iskustvo, znanje engleskog jezika i poznavanje osnova informatike. Više na linku.

Solana Pag zapošljava električara u industrijskoj kristalizaciji (m/ž) i bravara (m/ž). Mjesto rada je Pag, a rok prijave je 4.12. Potrebna je srednja stručna sprema, a poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Više na linku.

Jamar, obrt, zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) i konobara (m/ž) u Korčuli. Rok prijave je 12.12. Traži se minimalno radno iskustvo od tri godine, znanje engleskog jezika i po mogućnosti više stranih jezika. Potražite detalje ovdje.

Start Brač j.d.o.o. traži tepecira krojača (m/ž) za radu Supetru. Rok prijave je 30.11. Posao obuhvaća tapeciranje namještaja uz krojenje i šivanje. Smještaj je osiguran, a potrebno je dvogodišnje iskustvo rada. Detalje provjerite ovdje.

Bako, obrt, traži novo radno osoblje: čistač – spremač (m/ž), kuhar (m/ž) i konobar (m/ž). Mjesto rada je Komiža. Radno iskustvo je potrebno, a poslodavac osigurava smještaj. Provjerite kako aplicirati.

Smart Flex d.o.o. za potrebe klijenta traži tehničara na terenu (m/ž). Mjesto rada je Supetar, a rok prijave je 24.11. Poslodavac traži minimalno srednju stručnu spremu tehničkog, telekomunikacijskog ili računarskog usmjerenja, iskustvo na sličnim poslovima, poznavanje telekomunikacijskog tržišta i slično. Više na linku.

Capocommerce zapošljava konobara (m/ž). Mjesto rada je Vir, a rok prijave 27.11. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od pola godine. Provjerite detalje ovdje.

Kali gradnja d.o.o. traži kuhara (m/ž) u Viru. Rok prijave je 23.11. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Traži se više izvršitelja. Više o poslu provjerite na linku.

Ars j.d.o.o. zapošljava pekara (m/ž) u Pagu. Rok prijave je 26.11. Traži se srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac osigurava smještaj. Posao obuhvaća pripremu i proizvodnju pekarskih proizvoda. Više na linku.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, ili SMS na broj 091 619 7475, e-poštom glasotoka@gmail.com ili putem Facebook stranice i objavit ćemo)