Foto: Ministarstvo zdravstva,
HRVATSKA

Ministarstvo zdravstva pokrenulo pozivni centar za onkološke pacijente

Onkološki pacijenti su u posljednje vrijeme izloženi dodatnim problemima, što zbog posebnog režima u bolnicama zbog epidemije koronavirusa, što zbog nestašice lijekova.

Ministarstvo zdravstva zbog cijele situacija otvorio je pozivni centar za osiguranje zdravstvene zaštite onkološkim pacijentima tijekom trajanja epidemije koronavirusa SARS-CoV-2 u Hrvatskoj, javlja N1.

Osim osiguravanja zdravstvene zaštite onkološkim pacijentima, pozivni centar će na isti način osigurati zdravstvenu zaštitu pacijentima koji su imali dodijeljen termin za zdravstvenu uslugu ili bolničko liječenje u KB-u Dubrava.

Broj Pozivnog centra za onkološke bolesnike je 01 460 76 99, a s radom započinje od petka, 13. studenog, pa nadalje radnim danom od 8 do 16 sati. Pozivi zaprimljeni izvan tog vremena tonski će se snimati i evidentirati,te će se na njih povratno odgovarati kratkom roku.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Ministarstvo zdravstva odgovorilo na teoriju o ‘antikorona otocima’, Savretić pisao Milanoviću

Glas otoka

Ministarstvo zdravstva obiteljskim liječnicima poručuje da ‘počnu raditi svoj posao’

Glas otoka

Edukativni video: Kako umanjiti rizik od zaraznih bolesti

Vedran Morin