IZDVOJENO PROMO

U prodaji je kolekcionarski strip “Majstori baluna”

Kolekcionarsko izdanje stripa “Majstori baluna” izašlo u samostalnoj produkciji autora Julija Jelaske te u izdanju Hrvatskoga književnog društva – Zadar, podržano i od simpatizera i navijača splitskog Hajduka, dostupno je u prodaji po simboličnoj cijeni od 100,00 kuna. U slučaju većih narudžbi (10 i više primjeraka) posredstvom portala Glas otoka, ostvarujete popust pri kupovini. Sve što je potrebno je kontaktirati nas na adresu e-pošte marketing@glasotoka.hr.  Također, popusti vrijede za škole i vrtiće pri kupovini 10 i više primjeraka.

Druga Jelaskina slikovnica “Gusarska priča” prodaje se po simboličnoj cijeni od 55,00 kuna, za koju također vrijede popusti posredstvom portala, kao i za škole i vrtiće.

Narudžbe je moguće izvršiti direktno putem adrese e-pošte julijelaska1@gmail.com i uplatom na broj računa autora Julija Jelaske  HR7624840083213623143.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Julije Jelaska za Glas otoka: ‘Korona je uništila moje dugogodišnje umjetničko stvaralaštvo’

Glas otoka