elektroinstalater radnik posao ilustracija pixabay
Ilustracija: Pixabay
PROMO

Poslovi na otocima: Zapošljava Solana Pag, traži se skladištar u Korčuli, konobar i kuhar u Viru…

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Solana Pag zapošljava električara u industrijskoj kristalizaciji (m/ž) i bravara (m/ž). Mjesto rada je Pag, a rok prijave je 4.12. Potrebna je srednja stručna sprema, a poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Više na linku.

Capocommerce zapošljava konobara (m/ž). Mjesto rada je Vir, a rok prijave 27.11. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od pola godine. Provjerite detalje ovdje.

Tomislav Pavlović, privatna osoba traži domaćicu (m/ž) u Cresu. Rok prijave je 13.11. Posao uključuje besplatan smještaj u vlastitoj sobi s kupaonom i hranu. Posao obuhvaća opće domaćinstvo, kuhanje i čuvanje djece. Prijavite se.

Kali gradnja d.o.o. traži kuhara (m/ž) u Viru. Rok prijave je 23.11. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Traži se više izvršitelja. Više o poslu provjerite na linku.

Bilić d.o.o. zapošljava skladištara građevinskih materijala (m/ž) u Korčuli. Rok prijave je 15.11. Traži se minimalno završena osnovna škola. Više na linku.

Andro elektronika j.d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž) u Viru. Rok prijave je 27.11. Traži se srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Poliklinika za kardiovaskularne bolesti i prevenciju Sv. Nikola zapošljava medicinsku sestru ili tehničara (m/ž) u Korčuli. Rok prijave je 15.11. Smještaj je osiguran, a potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo. Provjerite više ovdje.

Ars j.d.o.o. zapošljava pekara (m/ž) u Pagu. Rok prijave je 26.11. Traži se srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac osigurava smještaj. Posao obuhvaća pripremu i proizvodnju pekarskih proizvoda. Više na linku.

Xometry Europe GmbH traži novo pojačanje na poziciji Partner Network Manager (m/ž). Posao se obavlja od kuće, a rok prijave je 27.11. Nudi se plaća do 8.000 kuna. Traži se minimalno dvije godine radnog iskustva, orijentiranost na ciljeve, multitasking, dobre komunikacijske i pregovaračke vještine. Prijavite se ovdje.

Yoummday zapošljava na pozicijama: Work from Home – customer service in the home office, Europe-wide (m/ž) i Sales Profis im Home-Office gesucht // Sales & Service // Beratung (m/ž). Rad se obavlja od kuće, a rok prijave je 30.11. Uvjeti su orijentiranost na rezultate, komunikativnost i usmjerenost na kupca te dobro znanje njemačkog jezika. Nudi se plaća do 20.000 kuna. Prijavite se.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, ili SMS na broj 091 619 7475, e-poštom glasotoka@gmail.com ili putem Facebook stranice i objavit ćemo)