Pixabay
FOTOGLAS IZBOR UREDNIKA IZDVOJENO

Otočna čarolija jeseni posljednja je ovogodišnja tema u nizu fotografskih natječaja Glasa otoka

Odmah po završetku posljednjega fogorafskog natječaja prema ustaljenoj praksi najavili smo novi, ovoga puta na temu otočne čarolije jeseni ili skraćeno “Očaraj”.

Pixabay

Od autora očekujemo da kroz objektiv zabilježe jesensku čaroliju na škoju. Što je više jesenskih boja izraženo na fotografiji, a koja je nastala na jednom od hrvatskih otoka, time su šanse za pobjedom veće. Budite kreativni, maštoviti, vodite se pravilnom kompozicijom i ne zaboravite nasloviti svoje radove prilikom prijave, te u slučaju da se na fotografijama nalaze malodobna djeca uz to nam dati privolu za objavom. Sudjelovanjem u našim natječajima pristajete da objavimo vaša imena u svrhu konačnog poretka i autorizacije fotografije.

Pixabay

Podsjetimo, pobjedničke fotografije s natječaja u organizaciji portala Glas otoka krasit će kalendar za 2021. godinu, a također ulaze u izbor za najbolju godišnju fotografiju. Radove kao i do sada šaljite na adresu e-pošte “glasotoka@gmail.com“. Svaki autor se može prijaviti s jednom ili dvije fotografije (min. vel. rez. 2 MB/1200×800) do 01. prosinca kada zaključujemo ovogodišnji niz od osam natječaja koliko je organizirano kroz godinu. Dosadašnje pobjednike i sustav bodovanja potražite u rubrici Svjetlopis.

 

 

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

‘Đireto’ s Glasom otoka: Facebook stranica Grada Malog Lošinja obasuta kritikama javnosti

Vedran Morin

Nakon pisanja Glasa otoka, gradonačelnica Grada Malog Lošinja odustala od povećanja plaće

Vedran Morin

Fotografije 2020. godine su ‘Lanterna Mulo’ i ‘Ptica’

Glas otoka