16. siječnja 2021.
Foto: Vedran Morin
GLAS OTOKA LOŠINJ

FOTO Novi stanovi u Malom Lošinju spremni za useljenje, na zgradi pored u tijeku je ‘uklanjanje nedostataka’

Sunčano subotnje poslijepodne iskoristili smo kako bi prošetali do Kalvarije u Malom Lošinju i provjerili zašto je na stambenu zgradu u Ulici Mate Vidulića postavljena skela. Također, ranijih dana smo u više navrata od Grada Malog Lošinja nastojali dobiti odgovore na pitanje kada će uslijediti useljenje novih najmoprimaca u osam novoizgrađenih gradskih stanova, no do pisanja ovoga teksta nismo ih dobili. Među ostalim i zbog čega novi stanari još uvijek nisu kontaktirani kako bi ih se adekvatno informiralo te izvijestilo da su se našli na novoj listi najmoprimaca, koja je u međuvremenu većinom glasova prihvaćena na sjednici GV-a.

Dok budući vlasnici ključeva novih stanova čekaju da ih iz gradske uprave konačno netko obavijesti prvenstveno da su se uopće našli na listi koja je bila predmet GV-a, doznajemo da su stanovi u potpunosti spremni za useljenje. Na postavljeni upit šefu gradilišta iz “Radnika” Križevci, koji se u trenutku našeg dolaska nalazio u jednoj od zgrada, nismo dobili odgovor kada se očekuje useljenje već nas je, standardno, uputio prema Gradu. Što se tiče radova na sporednoj stambenoj zgradi izgrađenoj 2014. godine, kako nam je rečeno, u tijeku je “uklanjanje nedostataka”, između ostaloga i sanacija krova, dok se paralelno s tim radovima uređuje prilaz prema novosagrađenim objektima.

 

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.