ilustracija pixabay tablet posao laptop
Pixabay
PROMO

U Cresu se traži domaćica, pekar u Pagu, kuhar i elektroinstalater u Viru, inženjer u Visu…

Glas otoka u suradnji s portalom za zapošljavanje posao.hr svakoga tjedna donosi ažuriranu ponudu poslova na otocima.

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Tomislav Pavlović, privatna osoba traži domaćicu (m/ž) u Cresu. Rok prijave je 13.11. Posao uključuje besplatan smještaj u vlastitoj sobi s kupaonom i hranu. Posao obuhvaća opće domaćinstvo, kuhanje i čuvanje djece. Prijavite se.

Građevinarstvo Matijašec d.o.o. zapošljava građevinskog radnika (m/ž) za rad u Susku. Rok prijave je 7.11. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se završena osnovna škola, a poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Kali gradnja d.o.o. traži kuhara (m/ž) u Viru. Rok prijave je 23.11. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Traži se više izvršitelja. Više o poslu provjerite na linku.

Andro elektronika j.d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž) u Viru. Rok prijave je 27.11. Traži se srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Interstaff service zapošljava zidara / keramičara (m/ž). Mjesto rada je Krk, a rok prijave je 13.11. Posao obuhvaća obavljanje poslova zidarstva i postavljanja keramike. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Više na linku.

Ars j.d.o.o. zapošljava pekara (m/ž) u Pagu. Rok prijave je 26.11. Traži se srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac osigurava smještaj. Posao obuhvaća pripremu i proizvodnju pekarskih proizvoda. Više na linku.

Obiteljski Dom Bojan Vučković zapošljava medicinskog tehničara (m/ž) i njegovatelja (m/ž) u Malinskoj. Rok prijave je 9.11. Posao se sastoji od obavljanja poslova skrbi starijih i nemoćnih osoba. Više na linku.

Cor Aureum zapošljava njegovatelja starijih i nemoćnih osoba (m/ž) u Bolu. Rok prijave je 10.11. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Idemo dalje zapošljava gerontodomaćicu – pomoć u kući (m/ž). Mjesto rada je Vis, a rok prijave je 13.11. Potrebno je više izvršitelja. Traže se osobe za pružanje skrbi starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju. Više na linku.

Vodovod i odvodnja otoka Visa zapošljava samostalnog inženjera (m/ž) u Visu. Rok prijave je 12.11. Posao obuhvaća rukovođenje i organiziranje procesima rada u vodovodu. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema tehničkog smjera. Provjerite detalje ovdje.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, ili SMS na broj 091 619 7475, e-poštom glasotoka@gmail.com ili putem Facebook stranice i objavit ćemo)