27. studenoga 2020.
Fotografija: Pixabay
GLAS OTOKA KRATKE VIJESTI KRK

Javni poziv umirovljenicima Općine Punat za ostvarivanje prava na božićnicu

Objavljen je Javni poziv Općine Punat za podnošenje prijave u svrhu ostvarivanja prava na božićnicu za umirovljenike i osobe starije od 65 godina.

Umirovljenici koji su ostvarili pravo 2019. godine samo ispunjuju obrazac, dok oni koji se prijavljuju prvi put uz ispunjeni obrazac moraju dostaviti presliku osobne iskaznice (obostrano), odrezak od mirovine ili potvrdu banke ili HZMO o isplati mirovine za prethodni mjesec te presliku kartice računa s podatkom o IBAN-u.

Obrazac prijave nalazi se na službenoj internetskoj stranici Općine Punat i u prostorijama Udruge umirovljenika Općine Punat (na adresi Pod topol 2) te se predaje udruzi umirovljenika srijedom od 9 do 11 sati i petkom od 18 do 20 sati, zaključno do 4. prosinca 2020. godine.

U Staroj Baški, prijave će se primati u četvrtak 29. listopada 2020. godine od 9,00 do 12,00 sati u prostorijama nove trgovine na mulu. Umirovljenici koji su ostvarili pravo na božićnicu u 2019. godini nisu dužni uz ispunjeni obrazac prilagati presliku osobne iskaznice, odrezak od mirovine ili potvrdu banke ili HZMO o isplati mirovine za prethodni mjesec, presliku kartice računa s podatkom o IBAN-u, OSIM u slučaju da je došlo do promjene podataka.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, ili SMS na broj 091 619 7475, e-poštom glasotoka@gmail.com ili putem Facebook stranice i objavit ćemo)