20. listopada 2020.
COVID19

Agencija za obalni linijski pomorski promet podsjeća na obvezu nošenja zaštitnih maski

Odlukom o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice ili medicinskih maski Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Agencija za obalni linijski pomorski promet podsjeća javnost da je maske za lice ili medicinske maske obvezno nositi na ispravan način, tako da cijelo vrijeme dok se nosi maska prekriva usta i nos. Zaštitne maske moraju koristiti zaposlenici trgovačkih društava, ustanova i institucija koji rade sa strankama i stranke koje dolaze u ta trgovačka društva, ustanove i institucije.

“Radi zaštite kako stranaka tako i djelatnika Agencije, obavještavamo stranke o obvezi nošenja zaštitnih maski pri ulasku i boravku u poslovnim prostorima Agencije. Osobama bez zaštitne maske neće biti dopušten ulazak u prostor Agencije”, stoji u objavi Agencije u kojoj također podsjećaju na važnost držanja razmaka od 2 metara u zatvorenom prostoru te dezinfekciju ruku, a za što su u Agenciji osigurana propisana sredstva za dezinfekciju.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, ili SMS na broj 091 619 7475, e-poštom glasotoka@gmail.com ili putem Facebook stranice i objavit ćemo)