20. listopada 2020.
CRNA KRONIKA

Uhićen 22-godišnjak zbog posjedovanja marihuane

Press (PU zadarska)

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom, osumnjičenim za kazneno djelo iz domene kriminaliteta droga.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, kako se navodi u priopćenju Policijske uprave zadarske, a temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici su 16. listopada na širem području Zadra obavili pretragu kuće i vozila koje koristi, kojom prilikom su pronašli sveukupno oko 1080 grama droge marihuane, pakirano u 30 pojedinačnih paketića, vagu za precizno mjerenje te novčani iznos od 2.100,00 kuna za koje se sumnja da potječe od preprodaje droge. Pronađena marihuana, digitalna vaga i novac su mu oduzeti, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 22-godišnjak će danas tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, zaključuje se u priopćenju.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, ili SMS na broj 091 619 7475, e-poštom glasotoka@gmail.com ili putem Facebook stranice i objavit ćemo)