20. listopada 2020.
DALMACIJA HRVATSKA

Udruga Glas poduzetnika u Šibeniku organizira tribinu ‘Prilike i mogućnosti za poduzetnike’

Udruga Glas poduzetnika organizira tribinu koja će se održati u Šibeniku, u Centru za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut, 22. listopada od 17 sati. Tema tribine je “Prilike i mogućnosti za poduzetnike u Šibensko-kninskoj županiji”, a razgovarat će se o ključnim problemima koji pogađaju poduzetnike i obrtnike te o mogućim rješenjima.

Program tribine sastoji se od sljedećih tema:

– Poduzetnička klima u gradu Šibeniku
– Konkretne mjere koje  grad provodi kao pomoć poduzetnicima
– Projekti grada za razvoj poduzetništva
– Program županije za pomoć poduzetništvu
– Projekti županije za razvoj poduzetništva
– EU fondovi –  prilike za razvoj poduzetništva
– ITU kao alat za razvoj poduzetništva

O udruzi Glas poduzetnika, aktualnostima i svemu onome što muči članove Udruge govorit će Dražen Oreščanin, izvršni direktor udruge Glas poduzetnika. Na tribini će uz njega sudjelovati i Željko Burić, gradonačelnik Šibenika, Goran Pauk, župan Šibensko- kninske županije te Spomenka Đurić, državna tajnica iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU. Moderatorica tribine bit će Ivana Bujas Rupić, voditeljica regionalnog ureda udruge Glas poduzetnika u Šibeniku.

Na tribinu su pozvani svi članovi udruge Glas poduzetnika kao i ostali zainteresirane poduzetnici i obrtnici. Također, mole se zainteresirani koji se odazovu da poštuju epidemiološke mjere koje su na snazi – držanje distance i nošenje maske. Broj mjesta na tribini je ograničen, a prijaviti se možete putem e-pošte info@glaspoduzetnika.hr.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, ili SMS na broj 091 619 7475, e-poštom glasotoka@gmail.com ili putem Facebook stranice i objavit ćemo)