FUTSAL MNK LOŠINJ

Glas otoka i MNK ‘Lošinj’ prekidaju ugovorenu suradnju

Glas otoka i Malonogometni klub ‘Lošinj’ potpisali su 22. siječnja ove godine ugovor o zajedničkoj suradnji i medijskom pokroviteljstvu. No, na inicijativu urednika Glasa otoka i direktora tvrtke koja je s MNK “Lošinj” potpisala ugovor o suradnji, isti se prekida kako bi se zaštitio otočni klub. Razlog tomu su nove informacije s kojima Glas otoka raspolaže o nepravilnostima u 2. HMNL.

“Ne želim da MNK Lošinj postane taoc moga novinarskog istraživanja jer se i bez toga u 2. HMNL našao u nezavidnoj situaciji te sam iz tog razloga od predsjednika Kluba gospodina Gvida Samardžića zatražio jednostrani raskid ugovora, što je istim i omogućeno. Nakon određenih saznanja i trzavica u odnosu sa Savezom, ne želim da se zbog portala krivci iskaljuju na klubu za koji znam da se razvija u pravom smjeru. Iza vrijednog rada stoje i mlađi uzrasti, a kako je nekima sve politika i osobni interes ne želim da takvi stanu na put ka razvoju mladih talenata”, rekao je urednik portala Glas otoka, Vedran Morin, samo sat vremena nakon što je verbalno napadnut gnjusnim uvredama od strane povjerenika za natjecanje u 2. HMNL za regiju “Zapad” .

“Ostajem najveći navijač malonogometnoga kluba “Lošinj”, ali novinarstvo mi je primarno i neću si dopustiti da me netko svrstava u one koji šute. Iako svjestan da je bez sponzora u ova današnja krizna vremena teško održati portal “živim”, šutjeti zasigurno neću bez obzira tko je s druge strane”, poručuje Morin.

“Uvažavajući rad Glasa otoka tj. Vedrana Morina, sa MNK Lošinj, i ne želeći mu se naći kao prepreka u novinarsko-istraživačkom radu, prihvatio se njegov zahjev za prekidom ugovorene suradnje te mu želim dugotrajan i uspješan rad. Sad se ne bi zahvaljivao jer očekujem daljnju suradnju oko sportskih i drugih događaja”, kratko je izjavio Gvido Samardžić, predsjednik MNK Lošinj.

Glas otoka će nastaviti sa svojim istraživačkim radom na svim razinama, nevezano je li tema sport, politika ili nešto treće. Jednako tako i s praćenjem rada kluba koji se ove sezone nalazi u Ligi s momčadima koje zaslužuju prvoligaški status.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

MNK Lošinj u završnici Socca Prvenstva Hrvatske u malom nogometu

Josip Radić

Tražimo odvažne dopisnike i novinare na Krku, Pagu, Hvaru, Braču, Visu i Korčuli

Vedran Morin

Osim Frankovića, poziv na konferenciju za medije nije dobio ni Glas otoka dok nije izreagirano

Vedran Morin