20. listopada 2020.
PROMO

Provjerite koje su nove poslovne prilike na otocima

ilustracija pixabay tablet posao laptop
Pixabay

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Obiteljski Dom Bojan Vučković zapošljava medicinskog tehničara (m/ž) i njegovatelja (m/ž) u Malinskoj. Rok prijave je 9.11. Posao se sastoji od obavljanja poslova skrbi starijih i nemoćnih osoba. Više na linku.

Dada & Rocco d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž) u Supetru. Rok prijave je 20.10. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema ekonomskog smjera, poznavanje rada u računovodstvenim softverima, proaktivnost, temeljitost i preciznost. Više na linku.

Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava na poziciji voditelj tehničke služe (m/ž). Mjesto rada je Punat, otok Krk, a rok prijave 25.10. Uvjeti su visoka stručna sprema tehničkog ili strojarskog usmjerenja, sposobnost organizacije rada u hotelskom sektoru, znanje stranog jezika. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju. Prijavite se.

Bure d.o.o. zapošljavaju prodajnog predstavnika (m/ž). Mjesto rada je Ugljan, a rok prijave 18.10. Potrebna je srednja stručna sprema i godina dana radnog iskustva. Posao se sastoji od obilaska postojećih kupaca, ugovaranja i sklapanja ugovora s novim kupcima i slično. Više na linku.

Marinero, ugostiteljski obrt, zapošljava konobara u caffe baru (m/ž). Mjesto rada je Bol, a rok prijave 30.10. Posao obuhvaća pripremu i posluživanje pića, komunikaciju s gostima, naplatu računa. Potrebno je aktivno poznavanje engleskog jezika. Provjerite više ovdje.

G. P. P. Mikić d.o.o. zapošljava u Malinskoj i Omišlju: wellness terapeut (m/ž), direktor financija i računovodstva (m/ž), inženjer građevinarstva (m/ž), diplomirani inženjer građevinarstva (m/ž). Provjerite uvjete i kako aplicirati ovdje.

Mille Naves d.o.o. traži administratora u prodavaonici (m/ž) u Milni. Rok prijave je 30.10. Posao obuhvaća administrativne poslove u trgovini i komunikaciju s kupcima. Potrebno je radno iskustvo od godine dana i srednja stručna sprema. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Obrt zemljani radovi Vlatko zapošljava građevinskog poslovođu (m/ž). Mjesto rada je Omišalj, a rok prijave 31.10. Traži se srednja stručna sprema. Posao obuhvaća poslove vođenja i organizacije rada, poslove administracije i nabave sredstava za rad i održavanje. Više na linku.

Novak graditeljstvo zapošljava građevinskog inženjera (m/ž), građevinskog tehničara (m/ž), vodinstalatera (m/ž) i tesara (m/ž). Mjesto rada je Pag, a rok prijave 31.10. Poslodavac nudi smještaj. Provjerite detalje i kako aplicirati ovdje.

Mep Ing d.o.o. traži pomoćnog djelatnika (m/ž) u Starom Gradu. Rok prijave je 31.10. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, ili SMS na broj 091 619 7475, e-poštom glasotoka@gmail.com ili putem Facebook stranice i objavit ćemo)