GLAS OTOKA PAG

Potpisan ugovor o darovanju zemljišta za poduzetničku zonu Grada Novalje

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine darovalo je Gradu Novalji zemljište za izgradnju poduzetničke zone, objavljeno je na stranicama Grada Novalje.

Nakon Odluke Vlade Republike Hrvatske o darovanju nekretnina Gradu Novalji na sjednici održanoj 20. veljače 2020., ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat i gradonačelnik Grada Novalje Ante Dabo potpisali su u srijedu, 7. listopada Ugovor o darovanju zemljišta vrijednog 49 milijuna kuna u svrhu razvoja poduzetničke zone Zaglava-Prozor.

Naime, na navedenom zemljištu uz razvoj gospodarske aktivnosti planira se i izgradnja postrojenja za biološku obradu odvojeno sakupljenog biootpada (kompostana) i reciklažnog dvorišta za građevinski otpad čime će se riješiti problematika divljih deponija na širem području Grada Novalje.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Gradonačelnik Novalje opet bi tužio novinare, a ponovno proziva i optužuje HDZ-ovog Dabu

Vedran Morin

Ivan Dabo Đono (HDZ): ‘Vratit ćemo Novalji učinkovitost i dostojanstvo državne uprave’

Vedran Morin

Ivan Dabo Đono (HDZ): ‘Gradonačelnik obmanjuje učenike, djelatnike škole, roditelje i cjelokupnu javnost’

Vedran Morin