20. listopada 2020.
PROMO

Ažurirana tjedna ponuda poslova na otocima

Pixabay

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava na poziciji voditelj tehničke služe (m/ž). Mjesto rada je Punat, otok Krk, a rok prijave 25.10. Uvjeti su visoka stručna sprema tehničkog ili strojarskog usmjerenja, sposobnost organizacije rada u hotelskom sektoru, znanje stranog jezika. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju. Prijavite se.

Građevinarstvo Matijašec d.o.o. zapošljava građevinskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Susak, a rok prijave 11.10. Potrebno je više izvršitelja, a poslodavac nudi smještaj. Provjerite uvjete na linku.

Dux nekretnine zapošljavaju posrednika u prom. nekretnina (m/ž). Mjesto rada je Krk, a rok prijave 13.10. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, odlične organizacijske, komunikacijske i prezentacijske vještine, fleksibilnost i samoinicijativnost. Više na linku.

Kamp Šimuni d.o.o. traži vozača kamiona (m/ž). Mjesto rada su Kamp Šimuni na otoku Pagu. Rok prijave je 12.10. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Traže se osobe s položenom C kategorijom vozila. Prijavite se.

Bure d.o.o. zapošljavaju prodajnog predstavnika (m/ž). Mjesto rada je Ugljan, a rok prijave 18.10. Potrebna je srednja stručna sprema i godina dana radnog iskustva. Posao se sastoji od obilaska postojećih kupaca, ugovaranja i sklapanja ugovora s novim kupcima i slično. Više na linku.

G. P. P. Mikić d.o.o. zapošljava u Malinskoj i Omišlju: wellness terapeut (m/ž), direktor financija i računovodstva (m/ž), inženjer građevinarstva (m/ž), diplomirani inženjer građevinarstva (m/ž). Provjerite uvjete i kako aplicirati ovdje.

Obrt zemljani radovi Vlatko zapošljava građevinskog poslovođu (m/ž). Mjesto rada je Omišalj, a rok prijave 31.10. Traži se srednja stručna sprema. Posao obuhvaća poslove vođenja i organizacije rada, poslove administracije i nabave sredstava za rad i održavanje. Više na linku.

Zicer, ugostiteljski obrt, zapošljava konobara (m/ž) u Pagu. Rok prijave je 18.10. Poslodavac osigurava smještaj. Potrebno je znanje engleskog jezika. Više o poslu ovdje.

Solana Pag d.d. zapošljava električara u industrijskoj kristalizaciji (m/ž). Mjesto rada je Pag, a rok prijave 11.10. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Posao se sastoji od održavanja elektro pogona. Više na linku.

Novak graditeljstvo zapošljava građevinskog inženjera (m/ž), građevinskog tehničara (m/ž), vodinstalatera (m/ž) i tesara (m/ž). Mjesto rada je Pag, a rok prijave 31.10. Poslodavac nudi smještaj. Provjerite detalje i kako aplicirati ovdje.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, ili SMS na broj 091 619 7475, e-poštom glasotoka@gmail.com ili putem Facebook stranice i objavit ćemo)