GLAS OTOKA LOŠINJ

Zatvoren prilaz morskim agregatima na INA-i u Malom Lošinju

Foto: Vedran Morin (arhiva)

Prilaz s mora za plovila na maloprodajnom mjestu Mali Lošinj-obala privremeno je zatvoren dok se ne razriješi pitanje prava korištenja pomorskog dobra, potvrdila je INA za Glas otoka.

Riječ je o manjoj površini veličine 20 x 10 m koja se odnosi na morski dio prilaza morskim agregatima maloprodajnog mjesta.

“INA je poslala dopis za dobivanje koncesije na zahtjev Županijskoj lučkoj upravi Mali Lošinj te se očekuje rješavanje ovog pitanja u najkraćem mogućem roku. INA je, u želji da se pronađe sustavno rješenje za ovo pitanje, već od ranije u kontaktu s nadležnim Ministarstvom mora, pomorstva i infrastrukture, Carinskom upravom Ministarstva financija te Lučkom kapetanijom Rijeka”, navodi se u odgovoru INA-e na naš upit, te se ovim putem ispričavaju svim kupcima na eventualnim neugodnostima koje mogu proizaći iz ove situacije.

Kopneni dio maloprodajnog mjesta Mali Lošinj-obala i dalje je otvoren za kupce. Kupce s plovilima se moli za strpljenje, a gorivom se mogu opskrbiti na maloprodajnim mjestima INA-e na Cresu, Pagu ili Rabu.

Slične objave

Odgođen početak plovidbe na brzobrodskoj liniji Rijeka – otoci – Zadar i obratno

Glas otoka

Osumnjičen zbog preprodaje heroina i kokaina na Murteru

Glas otoka

Na području Grada Malog Lošinja ponovno mogući glazbeni nastupi na otvorenom

Vedran Morin

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.