GLAS OTOKA OSTALI

Doznajemo: Reduciran broj plovidbi na liniji Donje Čelo i grad Dubrovnik

Foto: Glas otoka (Postira/Donje Čelo)

U nedjelju 13. rujna Glas otoka je objavio ekskluzivne fotografije na kojima je vidljivo da brod Postiru prilikom pristana na rivu u naselju Gornje Čelu na Koločepu dijeli od morskoga dna tek 15 cm, primili smo u međuvremenu i dramatičan apel Kalamoteza, stanovnika Koločepa.

U apelu se poziva nadležne da zbog novonastale situacije, navodeći sve okolnosti koje vežu otočane s kopnom, odnosno važnost i potrebu za održavanjem redovnih linija, zaštite prava mjesnog stanovništva.

Ono što Glas otoka ponovno ekskluzivno doznaje od ravnatelja ŽLU Dubrovnik, umjesto dosadašnje četiri dnevne vožnje, odnosno dvije nedjeljom (četiri u sezoni), broj linija je smanjen na tri dnevno.

“Zbog nerazumjevanja između agenije za obalni promet i brodara sa kojima smo tražili sastanak puno prije dovedeni smo u situaciju da sami snosimo trošak linije koja će povezivati Donje Čelo i grad Dubrovnik 3 puta dnevno. U dogovoru sa mještanima oni će odrediti koji su to termini”, navodi u odgovoru ravnatelj Županijske lučke uprave Dubrovnik, Željko Dadić.

Slične objave

#umalomlošinju Inicijativa za bolje informiranje medijskih djelatnika

Vedran Morin

Bert i Erika Witte na Lošinju proslavili 60. godišnjicu braka

Glas otoka

Na Krku zatečen s više paketića marihuane

Vedran Morin

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.