PROMO

POSAO.HR Nova je ponuda poslova u Rabu, na Krku, u Pagu i Viru, Hvaru, Bolu i Supetru

ilustracija pixabay tablet posao laptop
Pixabay

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Veterinarska ambulanta Debelić zapošljava doktora veterinarske medicine (m/ž). Mjesto rada je Rab, a rok prijave 9.10. Poslodavac osigurava smještaj. Posao se sastoji od zaštite zdravlja životinja, odnosno pregleda, dijagnostike i liječenja. Više o poslu ovdje.

Brodogradilište Punat traži mehaničare (m/ž). Mjesto rada je Punat, a rok prijave 30.9. Poželjno je znanje engleskog jezika. Traži se radno iskustvo od godine dana. Više na linku.

Elektron d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž) u Krku. Mjesto rada je 23.9. Potrebno je minimalno radno iskustvo od dvije godine. Posao se sastoji od knjigovodstvenih radnih zadataka. Provjerite detalje ovdje.

Dinocop d.o.o. zapošljava inženjere gradilišta (m/ž), rukovatelje građevinskim strojevima (m/ž), vozače (m/ž) i zidare (m/ž) u Omišlju. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine, a poslodavac osigurava smještaj. Rok prijave je 19.9. Više na linku.

Uslužni obrt D&D Frigo traži električara (m/ž) i pomoćnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Krk. Rok prijave je 25.9. Poslodavac osigurava smještaj. Traži se radno iskustvo od godine dana. Detalje provjerite ovdje.

Solana Pag d.d. zapošljava električara u industrijskoj kristalizaciji (m/ž). Mjesto rada je Pag, a rok prijave 11.10. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Posao se sastoji od održavanja elektro pogona. Više na linku.

Kali gradnja d.o.o. traži pomoćne radnike u kuhinji (m/ž) u Viru. Rok prijave je 30.9. Traži se više izvršitelja. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite detalje ovdje.

Tommy d.o.o. zapošljava prodavače (m/ž) u Hvaru. Rok prijave je 10.10. Posao obuhvaća prodaju razne prehrambene i neprehrambene robe te rad na blagajni. Poželjno je radno iskustvo. Detalje provjerite na linku.

Marinero, ugostiteljski obrt, zapošljava konobara u caffe baru (m/ž). Mjesto rada je Bol, a rok prijave 30.9. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine te aktivno znanje engleskog jezika. Više o poslu ovdje.

Tu i tamo d.o.o. zapošljava arhitektonskog projektanta (m/ž) u Supetru. Rok prijave je 30.9. Uvjeti su poznavanje engleskog jezika, Autocad-a i MS Office-a. Više na linku.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Slične objave

POSAO.HR Traži se recepcionar u Puntu, knjigovođa, konobar i kuhar u Malom Lošinju i Hvaru, sobar u Korčuli…

Glas otoka

PUNTA KRIŽA Prodaje se građevinsko zemljište

Glas otoka

Marina Perić Kaselj: Kriza koju je izazvao Covid-19 dovest će do jačeg povezivanja građana Hrvatske i iseljeništva

Glas otoka

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.