HRVATSKA

‘Ostani živ i spasi živote drugih’: Preventivno-represivna akcija s ciljem suzbijanja najtežih prometnih prekršaja

U narednom vremenu od 16. (srijeda) do 22. rujna (utorak), sukladno aktivnostima organizacije ROADPOL, na području država Europske unije, shodno tome i na našem području, provodit će se Projekt Roadpol Safety Days (Roadpol – Dani sigurnosti u prometu), dok je geslo Projekta “Stay alive and save lives” (Ostani živ i spasi živote drugih).

Ovakve preventivno-represivne akcije uvelike doprinose ovom pozitivnom trendu smanjena broja ovih prometnih nesreća.

U Projektu “Roadpol”, u cilju smanjenja broja poginulih na cestama, u četvrtak 17. rujna, na našem području će biti uključen maksimalni broj policijskih službenika radi intenzivnijeg provođenja ove ciljane akcije, pojačat će se preventivno-represivne akcije s ciljem suzbijanja najtežih prometnih prekršaja, a posebnost akcije je dijeljenje letka, tzv. Prisege o poželjnom ponašanju u cestovnom prometu, čijim potpisom svi vozači obećavaju da će poštivati pet točaka radi upravljanja vozilom na siguran način čuvajući kako sebe tako i druge sudionike u prometu.

Stoga se poziva građane da podupru provođenje projekta “Ostani živ i spasi živote drugih“ svojim odgovornim ponašanjem u prometu, kao i polaganjem posebne Prisege koja se nalazi na službenoj Internet stranici Projekta.

Slične objave

Na čitavom području Jadranske Hrvatske nema novooboljelih od COVID-19

Glas otoka

Nove aviolinije iz Francuske prema hrvatskim destinacijama

Glas otoka

Besplatna radionica ‘Pokretanje poslovanja i razvoj održivih poslovnih aktivnosti’ u Pločama

Glas otoka

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.