IZBOR UREDNIKA PROMO

POSAO.HR U Omišlju i Pagu se traže građevinci, vozači, inženjer, tehničar, tesar i automehaničar

ilustracija pixabay tablet posao laptop
Pixabay

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Dinocop d.o.o. zapošljava inženjere gradilišta (m/ž), rukovatelje građevinskim strojevima (m/ž), vozače (m/ž) i zidare (m/ž) u Omišlju. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine, a poslodavac osigurava smještaj. Rok prijave je 19.9. Više na linku.

G.P.P. Mikić traži automehaničara (m/ž) u Omišlju. Rok prijave je 13.9. Potrebno je više izvršitelja. Traži se radno iskustvo od pet godina. Poslodavac osigurava prehranu. Detalje provjerite ovdje.

Obiteljski dom Bojan Vučković traži njegovatelja (m/ž) i medicinsku sestru ili medicinskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Malinska, a rok prijave 17.9. Potrebno je više osoba za rad na navedenim pozicijama. Više na linku.

Trgovina Krk d.d. traži mesara (m/ž) u Punatu. Rok prijave je 4.10. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Poželjno je znanje jednog stranog jezika. Više na linku.

Priko j.d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž) u Malom Lošinju. Rok prijave je 22.9. Potrebno poznavanje rada na programu Synesis. Očekuje se radno iskustvo od godine dana. Više na linku.

Novak graditeljstvo zapošljava u Pagu: građevinski inženjer (m/ž), građevinski tehničar (m/ž), vodoinstalater (m/ž), tesar (m/ž). Poželjno je znanje engleskog jezika. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite kako aplicirati.

Tommy d.o.o. zapošljava prodavače (m/ž) u Hvaru. Rok prijave je 10.10. Posao obuhvaća prodaju razne prehrambene i neprehrambene robe te rad na blagajni. Poželjno je radno iskustvo. Detalje provjerite na linku.

Marinero, ugostiteljski obrt, zapošljava konobara u caffe baru (m/ž). Mjesto rada je Bol, a rok prijave 30.9. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine te aktivno znanje engleskog jezika. Više o poslu ovdje.

Tu i tamo d.o.o. zapošljava arhitektonskog projektanta (m/ž) u Supetru. Rok prijave je 30.9. Uvjeti su poznavanje engleskog jezika, Autocad-a i MS Office-a. Više na linku.

Atalian Global Services Croatia d.o.o. zapošljava čistača (m/ž) u Komiži. Rok prijave je 20.9. Iskustvo nije važno. Provjerite detalje ovdje.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Slične objave

POSAO.HR Traži se socijalni radnik u Supetru, veterinar u Rabu, kuhari, konobari, kuhinjski radnici, sobari na drugim otocima

Glas otoka

NEREZINE U prodaji je stan udaljen 20-ak metara od mora

Glas otoka

Uhićen 44-godišnjak zbog preprodaje heroina

Glas otoka

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.