SVJETLOPIS

Otvorenje izložbe ‘Volim svoju županiju’ u Zadru

U petak 4. rujna, u atriju Kneževe palače (Poljana Šime Budinića 3, Zadar) otvara se izložba “Volim svoju županiju”, s početkom u 12 sati.

Petu godinu zaredom, izložba najboljih fotografija “Volim svoju županiju” krenula je na putovanje po Hrvatskoj kako bi na jednome mjestu predstavila ljepote svih krajeva Lijepe naše. Nakon otvorenja u Šibeniku, izložbu će, sada već tradicionalno, ugostiti i Zadarska županija. U Edukativnoj dvorani Kneževe palače u Zadru će se postaviti najbolji radovi pristigli na ovogodišnji natječaj na koji je, pandemiji usprkos, prijavljeno gotovo 3000 fotografija. Digitalnu izložbu možete pogledati putem poveznice.

Podsjetimo, natječaj je pokrenut 2016. godine s ciljem promicanja prirodnih ljepota i kulturne baštine svih hrvatskih županija. O izboru najboljih odlučivao je četveročlani stručni žiri na čijem je čelu i ove godine bila profesionalna fotografkinja Marija Milin. Uz nju su pristigle radove vrednovali Morana Kiš iz Međimurske županije, Kristijan Toplak iz Virovitičko-podravske županije i Nikša Miletić iz Dubrovačko-neretvanske županije.

Slične objave

'Volim to plavo more' tema je šestog fotografskog natječaja portala 'Glas otoka'

Glas otoka

Foto natječaj 'Advent na otoku': Prijedlozi fotografskih motiva

Glas otoka

Otvoren je foto natječaj za ‘Najljepše fotografije otoka Pašmana’

Vedran Morin