PROMO

POSAO.HR Ljeto se bliži svome kraju, ali ponuda novih poslova je i dalje bogata

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Elektro-voda d.o.o. Cres zapošljava građevinskog djelatnika (m/ž). Rad se odvija terenski na otocima Cres i Mali Lošinj. Rok prijave je 11.9. Poželjno je radno iskustvo od dvije godine i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Aplicirajte.

Dinocop d.o.o. zapošljava inženjere gradilišta (m/ž), rukovatelje građevinskim strojevima (m/ž), vozače (m/ž) i zidare (m/ž) u Omišlju. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine, a poslodavac osigurava smještaj. Rok prijave je 19.9. Više na linku.

Centar za posao d.o.o. traži strojobravara (m/ž) u Omišlju. Rok prijave je 10.9. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana i vozačka dozvola B kategorije. Detalje provjerite ovdje.

Obiteljski dom Bojan Vučković traži njegovatelja (m/ž) i medicinsku sestru ili medicinskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Malinska, a rok prijave 17.9. Potrebno je više osoba za rad na navedenim pozicijama. Više na linku.

Trgovina Krk zapošljava kuhara (m/ž) u Krku. Rok prijave je 12.9. Glavni su zadaci pripremanje odjela za prodaju prije početka rada prodajnog mjesta, odgovornost za posluživanje, priprema jela točno po specificiranim normativima i ostalo. Više na linku.

Priko j.d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž) u Malom Lošinju. Rok prijave je 22.9. Potrebno poznavanje rada na programu Synesis. Očekuje se radno iskustvo od godine dana. Više na linku.

Veterinarska ambulanta Debelić zapošljava na poziciji doktor veterinarske medicine (m/ž). Mjesto rada je Rab, a rok prijave 9.9. Poslodavac nudi smještaj, a potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Više o poslu ovdje.

Tommy d.o.o. zapošljava prodavače (m/ž) u Hvaru. Rok prijave je 10.10. Posao obuhvaća prodaju razne prehrambene i neprehrambene robe te rad na blagajni. Poželjno je radno iskustvo. Detalje provjerite na linku.

iCom d.o.o. zapošljava na poziciji Operater i Team Leader u sektoru telemarketinga (m/ž) sa znanjem talijanskog jezika. Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 24.9. Poslodavac nudi posebne pogodnosti kao što su edukacija, mlado i stimulativno poslovno okruženje, po potrebi rad od kuće, mogućnost stalnog zaposlenja te ostvarenja bonusa. Uvjeti su posjedovanje izuzetnih komunikacijskih vještina, ozbiljnost i odlučnost, poznavanje talijanskog jezika i rada na računalu. Prijavite se.

Emmezeta zapošljava na pozicijama službenik u odjelu reklamacija (m/ž), prodavač/ blagajnik (m/ž) i skladištar (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Rok prijave je 6.9. Uvjeti su srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, poznavanje engleskog/ njemačkog jezika i obavezno je radno iskustvo. Aplicirajte na željeni posao ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

Slične objave

Naručite knjigu 'Ne posustani, ne odustani!' – prvi vodič za uspjeh u poduzetništvu jugoistočne Europe

Vedran Morin

VELI LOŠINJ Prodaje se stara kamena kuća 15 m od mora

Glas otoka

Ponuda poslova na otocima: Traži se viljuškarist u Viru, konobar u Pagu, mesari na Krku…

Glas otoka