PROMO

POSAO.HR Od Krka do Lastova, još jedna bogata ponuda poslova na otocima

ilustracija pixabay tablet posao laptop
Pixabay

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Prijavite se na portalu posao.hr i sretno.

Dinocop d.o.o. zapošljava zidare (m/ž) u Omišlju. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine, a poslodavac osigurava smještaj. Rok prijave je 19.9. Više na linku.

Obiteljski dom Bojan Vučković traži njegovatelja (m/ž) i medicinsku sestru ili medicinskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Malinska, a rok prijave 17.9. Potrebno je više osoba za rad na navedenim pozicijama. Više na linku.

Centar za socijalnu skrb Brač – Supetar zapošljava na poziciji socijalni radnik – pripravnik (m/ž). Rok prijave je 31.8. Uvjet je završen preddiplomski i diplomski studij socijalnog rada. Više na linku.

Trgovina Krk zapošljava kuhara (m/ž) u Krku. Rok prijave je 12.9. Glavni su zadaci pripremanje odjela za prodaju prije početka rada prodajnog mjesta , odgovornost za posluživanje, priprema jela točno po specificiranim normativima i ostalo. Više na linku.

Priko j.d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž) u Malom Lošinju. Rok prijave je 22.9. Potrebno poznavanje rada na programu Synesis. Očekuje se radno iskustvo od godine dana. Više na linku.

Jadranka Turizam zapošljava u Malom Lošinju na poziciji kuhar (m/ž), konobar (m/ž), konobar – barmen (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Rok prijave je 28.8. Provjerite detalje ovdje.

Studio Cosmomedicus d.o.o. zapošljava kozmetičara – pedikera (m/ž). Mjesto rada je Jelsa, a rok prijave 28.8. Potrebno je radno iskustvo od četiri godine i srednja stručna sprema. Poželjno znanje engleskog jezika. Poslodavac osigurava hranu i smještaj. Detalje o poslu provjerite ovdje.

Hotel Solitudo Lastovo zapošljava konobara u Lastovu (m/ž). Rok prijave je 31.8. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Provjerite kako aplicirati.

Veterinarska ambulanta Debelić zapošljava na poziciji doktor veterinarske medicine (m/ž). Mjesto rada je Rab, a rok prijave 9.9. Poslodavac nudi smještaj, a potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Više o poslu ovdje.

AG sjaj d.o.o. traži spremača (m/ž). Mjesto rada je Hvar, a rok prijave 31.8. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Slične objave

POSAO.HR Traži se kuhar na Pagu, sobar na Viru, pizza pekar i pomoćni kuhar na Korčuli

Glas otoka

HEP Opskrba nagrađena priznanjem Izvrsnost u izazovima

Glas otoka

RIJEKA Prodaje se trosobni stan za 130.000 eura

Glas otoka