GLAS OTOKA KRK SLIDER

Proslava blagdana Vele Gospoje u Omišlju

Proslava blagdana Vele Gospoje i zaštitnice župe u Omišlju ove će se godine održati u nešto reduciranijem izdanju. Jedan od najznačajnijih dana za općinu održat će se sukladno propisanim epidemiološkim mjerama Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo.

Deveta po redu sakralna izložba “Skulpture vjere” u organizaciji Udruge Društvo za poljepšavanje Omišlja otvorena je do kraja mjeseca kolovoza svakodnevno od 09-11 i 19-21 sat, a ulaz je slobodan. Nadalje, teniski turnir u organizaciji Teniskoga kluba Njivice odigravat će se na teniskim terenima hotela u Omišlju od 15. kolovoza.

Na sam dan blagdana Velike Gospe 15. kolovoza, s početkom u 11:30 sati, u omišaljskoj crkvi će se održati Marijanski koncert župnog zbora. Također, 17. kolovoza na arheološkom lokalitetu Mirine-Fulfinum u 20 sati će se održati promocija rječnika autorice Jelisave Bete Antolič “Omišaljske besedi – od standardnoga jezika do omišaljskoga govora”.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Komunalno društvo iz Omišlja omogućilo uvid u svoje novčane transakcije

Glas otoka

U tijeku je financijska revizija Općine Omišalj

Glas otoka

Javni poziv Općine Omišalj za kupnju POS stanova

Vedran Morin