BRAČ GLAS OTOKA SLIDER

Odlična iskustva stranih policijskih službenika na otoku Braču

Strani policijski službenici iz Slovačke, Poljske i Bosne i Hercegovine tijekom proteklog tjedna obavljali su, uz hrvatske policijske službenike, poslove na otoku Braču.


Tijekom svoga boravka na otoku Braču posjetili su Supetar, Sutivan i Milnu, a mjesta su obilazili vozilom mobilnoga preventivnog centra policije koje sadrži svu opremu potrebnu za rad na terenu. Strani policijski službenici tijekom boravka u gradu Supetru i mjestima na otoku Braču, susreli su se sa stranim, ali i domaćim gostima koji su rado razgovarali s policajcima, dijelili dojmove o boravku u Hrvatskoj, ali pričalo se i o preventivnim projektima, posebno kako tijekom godišnjeg odmora zaštiti svoju imovinu. Pet stranih policijskih službenica i službenika zajedno s hrvatskim policajcem iz Odjela prevencije izazvali su veliki interes građana i pozitivne reakcije u svakom mjestu koje su posjetili.
Strani i domaći gosti rado su prilazili policajcima, razgovarali s njima o različitim temama, a to je bila i odlična prilika za fotografiranje. Posebno su strani policijski službenici bili zanimljivi djeci koja su im rado prilazila, postavljali su različita pitanja, a svi su se željeli fotografirati sa stranim policijskim službenicima za uspomenu. U Supetru su stranim policijskim službenicima prišli dječaci koji su tijekom razgovora rekli kako žele, kada odrastu biti, vojnik i policajac i postavili su policajcima bezbroj simpatičnih pitanja. Strani policijski službenici oduševljeni su gostoprimstvom i srdačnošću domaćina u svakom mjestu u kojem su do sada bili. Neki od njih su po prvi bili na otoku Braču, koji ih je osvojio svojom ljepotom već prilikom dolaska trajektom u Supetar.
Nekoliko lijepih, sunčanih, ljetnih dana na otoku Braču prošlo je za tren, a strani policijski službenici sjećat će se ovog posjeta dugo nakon povratka u svoje zemlje.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Humanitarna akcija ‘Bročko uje za vridne jude’

Glas otoka

IZGRAĐEN PRVI TUNEL NA BRAČU U promet se pušta obilaznica Ložišća

Glas otoka

Potpisan ugovor o gradnji vatrogasnog doma u Selcima na otoku Braču

Glas otoka