Getbybus.com
DALMACIJA HRVATSKA

Grad Zadar osigurava radne bilježnice za sve učenike osnovnih škola

Zakonom o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu, Ministarstvo znanosti i obrazovanja je propisalo kako se sredstva za nabavu udžbenika za učenike osnovnih škola osiguravaju u državnom proračunu.
Kako je Republika Hrvatska osigurala besplatne udžbenike za sve učenike osnovnih škola u RH za školsku 2019./2020. godinu, Grad Zadar je u 2019. godini financirao nabavu drugih obrazovnih materijala (odabrane radne bilježnice od 1. do 8. razreda i geografski atlas za učenike 5. razreda) za sve učenike osnovnih škola grada Zadra, u cjelokupnom iznosu.
Sukladno Programu javnih potreba u predškolskom odgoju i školstvu Grada Zadra za 2020. godinu, u Proračunu Grada su osigurana sredstva za program financiranja nabave radnih bilježnica za školsku 2020./2021. godinu. Sve osnovne škole u gradu Zadru će tijekom ljetnih praznika provesti postupke nabave te će učenike na početku nastavne godine na školskim klupama dočekati nove radne bilježnice.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Za sanaciju rive i šetnice na otoku Ižu osigurano 400.000 kuna

Glas otoka

Skulptura Jedrilje sa Silbe dolazi u Zadar na obnovu

Glas otoka

Javni natječaj Grada Zadra za financiranje projekata udruga iz područja razvitka otoka

Glas otoka