Foto: PRess (poduzetnica.hr)
PROMO

B2B susreti poduzetnica i poduzetnika u organizaciji Centra poduzetnica

Kako bi svima koji su zainteresirani promišljati i doći do kvalitetnih ideja u sklopu “Novo normalnog poslovanja”, ponudili i kvalitetna rješenja za poduzetništvo, Centar poduzetnica je kreirao cijeli niz dodatnih aktivnosti u sklopu B2B susreta.
B2B susreti poduzetnica Hrvatske, u partnerstvu sa ZICER-om, (Zagrebačkim inovacijskim centrom) održat će se 23. rujna ove godine u Zagrebu. Sudjelovanje je besplatno, a prijave za dolazak na B2B susrete koji će se održati u prostoru ZICERa (Avenija Dubrovnik 15, Zagreb) obavljaju se putem maila: info@poduzetnica.hr.
“Na B2B susretima očekujemo više od 200 poduzetnica iz svih krajeva Hrvatske, ne samo naših članica, ali članova, nego svih onih koji se bave poduzetništvom ili ih zanimaju poslovne aktivnosti na realnom tržištu, a s ciljem da u uvjetima “novo normalnog” poslovanja iznađemo najkvalitetnija rješenja za uspješnu prodaju, odnose s klijentima, plasman proizvoda i usluga, međuljudske odnose prije svega u biznisu”, istaknula je Sanela Dropulić, voditeljica Centra poduzetnica. 
Kako bi svima koji su zainteresirani promišljati i doći do kvalitetnih ideja u sklopu “Novo normalnog poslovanja”, ponudili i kvalitetna rješenja za poduzetništvo, kreirali smo i cijeli niz dodatnih aktivnosti u sklopu B2B susreta 23. rujna 2020.
Pozivaju se stoga svi zainteresirani da se prijave za sudjelovanje na B2B susrete poduzetnica Hrvatske, koji će se održati 23. rujna od 10 do 14 sati u ZICERu, te iskoriste ovu odličnu priliku za unaprijeđenje poslovanja, napose jer su svi sadržaji besplatni uz prethodnu prijavu putem maila info@poduzetnica.hr s naznakom B2B susreti.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Centar poduzetnica i Udruga mladih Grubiša u volonterskoj akciji pomoći općini Majur

Glas otoka

Centar poduzetnica: Prošla je godina neviđenog poduzetničkog izazova, 2021. je vrijeme poduzetničkih pobjeda

Glas otoka

B2B SUSRETI U POREČU: ‘Strah od krize se pobjeđuje upornošću i ustrajnošću’

Glas otoka