SLIDER SVJETLOPIS

Organizirali smo najsretniji fotonatječaj trenutno na otocima u Hrvatskoj

Glas otoka organizira svoj peti ovogodišnji fotografski natječaj, a tema ovoga puta je “Sreća je na otoku”.

Kako naslov sugerira, autorima je prepušteno da kroz fotografiju dočaraju što je za njih sreća na otoku. Emocija je sastavni element fotografije, a sreća je u ljetnim mjesecima vjerojatno i najizraženija na otocima. S obzirom kako natječaj traje do 15. srpnja, vremena za odabir motiva svakako ima dovoljno. Sudjelovati mogu svi, fotografi profesionalci ili obični prolaznici koji su fotografiju zabilježili mobitelom. Svaki autor na natječaj može prijaviti  dvije fotografije, koje šaljete na adresu e-pošte glasotoka@gmail.com.
Podsjetimo, svaka se fotografija boduje s jednim bodom, dok se plasman za prvih deset boduje ovisno o broju pristiglih radova. Kako su natječaji u organizaciji portala započeli s adventom tako će i završiti, pa će se neposredno prije sljedećeg adventa sudionicima dodijeliti zahvalnice, priznanja i nagrade sponzora. Pobjedničke fotografije krasit će kalendar za 2021. godinu te će one ući u konkurenciju za najbolju godišnju fotografiju.
Prilikom prijave na natječaj i slanja fotografija ne zaboravite ih nasloviti i naravno potpisati se. Slanjem radova smatramo da prihvaćate Izjavu o zaštiti privatnosti, odnosno pristajete da objavimo vaše ime i prezime u svrhu objave liste pobjednika i ukupnog poretka. Sve dosadašnje fotografije i trenutni ukupni poredak možete pregledati pretraživanjem rubrike Svjetlopis.

Slične objave

Foto natječaj 'Advent na otoku'

Glas otoka

20KRK20 – Poklon gradu Krku, trodnevna keramičarska akcija

Glas otoka

Uspostavljaju se sve državne brzobrodske linije

Glas otoka