SLIDER SVJETLOPIS

FOTOGALERIJA Motiv s Hvara pobjednička je priča fotonatječaja 'Priča moga otoka'

1. mjesto: Jadranka Mamić

U konkurenciji 35 fotografija, pobjedu s fotografskog natječaja u organizaciji portala Glas otoka odnosi motiv “Rano jutro na otoku”.

U izboru najbolje odlučivali su višestruko nagrađivani fotografi Maja Kraljik i Sandro Puncet. Prema pristiglim ocjenama, fotografija “Rano jutro na otoku” (Vrboska) osvojila je 2. i 3. mjesto, što je ukupno donijelo prvo mjesto. Kako su nam priznali Maja i Sandro, bio je ovo do sada najveći izazov jer se prijavio veliki broj lijepih i kvalitetnih fotografskih radova. Sandru i Maji se još jednom iskreno zahvaljujemo, a mi najavljujemo novi fotografski natječaj “Sreća je na otoku”. Radove možete početi slati već danas na adresu e-pošte glasotoka@gmail.com pa sve do 15. srpnja kada ćemo odlučiti koja je među njima “najsretnija”. 
Podsjetimo, natječaji su pokrenuti s adventom i završit će s adventom, a pobjedničke fotografije krasit će godišnji kalendar za 2021. godinu. Pobjednicima i autorima s najviše bodova koncem godine dodjeljujemo priznanja kao i zahvalnice sudionicima fotografskih natječaja koje organiziramo tokom svih 12 mjeseci. Također, čitatelji portala odabrat će najbolju iz konkurencije pobjedničkih.
Konačnom bodovanju se pristupilo na sljedeći način: Pristigla fotografija sama po sebi donosi 1 bod, prvo mjesto dodatnih 17 bodova, drugo mjesto 14, treće i četvrto mjesto 11 bodova, peto i šesto mjesto 9, sedmo i osmo mjesto 6 bodova i deveto te deseto 3 boda.
“Priča moga otoka” – deset najboljih:

 1. Jadranka Mamić: “Priča moga otoka” – 18 bodova,
 2. Anđela Orović: “Škrpina” – 15 bodova,
 3. Aleksandar Tomulić: “Ribiči” – 12 bodova,
 4. Dario Dorčić: “Opuštanje” – 12 bodova,
 5. Ivana Skoblar: “More snova” – 10 bodova,
 6. Tina Rokov: “Kuća u moru” – 10 bodova,
 7. Ana Marija Šćepanović: “Čekajući lito” – 7 bodova,
 8. Sanjin Debelić: “Štokalj na plaži Livačina” – 7 bodova,
 9. Dario Dorčić: “Koludrica” – 4 boda,
 10. Ivana Skoblar: “Piturano more” – 4 boda.

Poredak nakon četvrtoga natječaja:

 1. Jadranka Mamić 39 bodova,
 2. Aleksandar Tomulić 33 boda,
 3. Đoko Glušica 30 bodova,
 4. Ivana Skoblar 25 bodova,
 5. Davorin Jurković 17 bodova,
 6. Anđela Orović  i Dario Dorčić 16 bodova, …

Zahvaljujemo se svima na sudjelovanju i očekujemo vas na najsretnijem fotografskom natječaju koji je trenutno u tijeku na otocima. Zabilježite najsretniji trenutak i pošaljite nam na glasotoka@gmail.com

1. mjesto: Jadranka Mamić2. mjesto: Anđela Orović3. mjesto: Aleksandar TomulićDario DorčićIvana SkoblarTina RokovAna Marija ŠćepanovićSanjin DebelićDario DorčićIvana SkoblarTina RokovAleksandar TomulićAna Marija ŠćepanovićAnđela OrlovićAnita JovanovićAnita JovanovićArlen Abramić VukotićArlen Abramić VukotićĐana StražičićĐana StražičićHelena OštrićHelena OštrićJadranka MamićLorena GaljanićLorena GaljanićMarijana DrpićMarijana DrpićAnamarija LazarSanjin DebelićSanjin Debelić (izvan konkurencije)Jadranka Mamić (izvan konkurencije)Anđela Orlović (izvan konkurencije)Anđela Orlović (izvan konkurencije)Đoko GlušicaĐoko Glušica

Slične objave

Počeli radovi na uređenju kuća Kažerma i Šare u okviru Hrvatskoga centra koralja Zlarin

Glas otoka

Napreduju radovi na dogradnji Dječjeg vrtića 'Carić' u Novalji

Glas otoka

Stanovi na Kalvariji pred ishođenjem uporabne dozvole, u planu je gradnja novih

Glas otoka