Foto: SDP Lošinj
POLITIKA

Dejan Nekić na čelu lošinjskog SDP-a

U četvrtak 04. lipnja održana je Izborna konvencija Gradskog ogranka SDP-a Mali Lošinj, na kojoj je za predsjednika izabran Dejan Nekić, za potpredsjednika Dragan Antolović.

Za tajnicu je izabrana Nađa Bojić Kesar, dok su još u gradski odbor ušli Mirko Brkanlić, Kristian Uremović i Željko Jović.

Osim Marine Medarić, zamjenice župana Primorsko-goranske, koja je vodila konvenciju, prisustvovali su Mirela Ahmetović (načelnica općine Omišalj i zastupnica u Hrvatskom saboru), Loris Rak (predsjednik kluba u Skupštini Primorsko-goranske županije, predsjednik Upravnog vijeća Županijske lučke uprave u Malom Lošinju), Mario Kružić (predsjednik GO SDP Crikvenica, ravnatelj ŽLU Crikvenica) te su uputili riječi podrške novoizabranom vodstvu GO SDP-a Malog Lošinja.

Članovi su razgovarali i razmijenili mišljenja o trenutnoj političkoj situaciji na svim razinama te se dogovarali o nadolazećim izborima.

GO SDP Mali Lošinj također poziva sve zainteresirane građane da se slobodno priključe radu i kao stranački ili nezavisni građani dobrim idejama zajedno potaknemo bolji život na našem otoku, dok se rad Organizacije može pratiti putem Facebook stranice.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Dejan Nekić (SDP): ‘Franković je ponudio najdetaljniji program i vodi pozitivnu kampanju’

Vedran Morin

U Puntu na Krku predstavljena koalicija SDP-PGS-HSU s kandidaturom Marinka Žica za načelnika Općine

Glas otoka

Komunalno društvo iz Omišlja omogućilo uvid u svoje novčane transakcije

Glas otoka