GLAS OTOKA OSTALI

U tijeku je natječaj za odabir brodara koji će pružati uslugu pomorskog prijevoza na liniji Žirje – Kaprije – Šibenik

Agencija za obalni linijski pomorski promet

Postupak natječaja za odabir brodara koji će pružati javnu uslugu javnog obalnog linijskog pomorskog prijevoza na državnoj brzobrodskoj liniji 9502 Žirje – Kaprije – Šibenik i obratno se nastavlja, objavila je Agencija za obalni linijski pomorski promet.

Novi rok za dostavu ponuda je 17. lipnja 2020. godine u 10:00 sati, a u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske dostupna je i izmijenjena dokumentacija za nadmetanje.
Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave je dana 14. svibnja 2020. godine na svojim službenim stranicama objavila rješenje doneseno povodom žalbe izjavljene na dokumentaciju o nabavi, čime su stvoreni uvjeti za nastavak postupka. Postupivši po predmetnom rješenju, Agencija za obalni linijski pomorski promet u dokumentaciji za nadmetanje izmijenila je razdoblje trajanja usluge te produljila rok za dostavu ponuda.
Obavijest o izmjenama ili dodatnim informacijama (Ispravak) objavljena je dana 20. svibnja 2020. godine u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske, u dijelu “Objave javne nabave”. Stručno povjerenstvo će prispjele ponude otvoriti 17. lipnja 2020. godine po isteku roka za dostavu ponuda u prostorijama Agencije za obalni linijski pomorski promet (Ulica grada Antofagaste 6, 21000 Split). Rok za donošenje odluke o odabiru je 30 dana od isteka roka za dostavu ponuda.
Ponude se moraju podnijeti isključivo elektronički u Elektronički oglasnik javne nabave RH dostupan na poveznici.

Slične objave

Zapošljavanje više stručne suradnice za poreze u gradskoj upravi Grada Malog Lošinja nije sporno

Glas otoka

Ljetna škola jedrenja u Malinskoj

Glas otoka

FOTO Creski janjčić u 'kockicama' je spreman za rukometno finale

Vedran Morin