COVID19 HRVATSKA MULTIMEDIJA ZAGREB

Pokrenuta internetska stranica Koronavirus.hr

Vlada Republike Hrvatske pokrenula je službenu internetsku stranicu Koronavirus.hr kako bi se javnost informirala s pravodobnim i točnim informacijama oko virusa COVID19.

Na stranici se nalaze sve relevantne činjenice, najnovije vijesti, vladine mjere i važniji brojevi.  Na portalu se također mogu pronaći najnoviji podaci o broju zaraženih, izliječenih i preminulih od koronavirusa u Republici Hrvatskoj, a prema izvoru Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo.
Prema najnovijim informacijama, u Hrvatskoj je trenutno 65 zaraženih virusom COVID19, od toga ih je pet ozdravilo. Prema svim relevantnim podacima, kako se navodi na stranicama, Hrvatska testira dovoljan broj bolesnika i nema još jasnih znakova lokalne transmisije.
Pojačana je kontrola samoizolacije jer je detektirano čak 533 dojava o kršenju samoizolacije, a 93 osobe će biti sankcionirane. Potpredsjednik Vlade Davor Božinović apelirao je na osobe kojima je naložena samoizolacija da se strogo pridržavaju uputa koje su im dane.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Zdravstvenim ustanovama u PGŽ dopremljene značajne količine zaštitne opreme

Glas otoka

Preporuke za postupanje nautičara i luka nautičkog turizma radi sprječavanja širenja virusa COVID-19

Glas otoka

Aktiviran broj 113 za pružanje informacija vezane uz koronavirus COVID19

Glas otoka