COVID19

Veledrogerije: Zdravstveni sustav će biti dobro opskrbljen

Iz Sektora za trgovinu Hrvatske gospodarske komore i Udruženja trgovine na veliko farmaceutskim proizvodima i ortopedskim pomagalima HGK komentirali su opskrbljenost hrvatskoga zdravstvenog sustava tijekom nošenja s posljedicama koronavirusa COVID19.
“Prodaja je koncentrirana na hrvatsko tržište i naš će zdravstveni sustav biti dobro opskrbljen. Lijekova za suzbijanje temperature, kao i onih koji se koriste za liječenje simptoma koronavirusa, te dezinficijensa ima dovoljno. Jedino čega ima u smanjenom obujmu su maske i rukavice”, rekla je direktorica Sektora za trgovinu HGK Tomislava Ravlić, istaknuvši da se, što se tiče domaće proizvodnje, uvodi treća smjena kako bi se osigurao dovoljan broj potrepština.
Uz zalihe, opskrbni lanac dobro funkcionira. Iz veledrogerija naglašavaju da mjesta panici nema, navodi se u priopćenju Sektora za komunikacije Hrvatske gospodarske komore.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Dvodnevni okrugli stol o zaštiti Jadranskog mora

Glas otoka

UGP: ‘Vrijeme je da Hrvatska gospodarska komora prestane biti sama sebi svrha’

Glas otoka

UGP: ‘Potencijalno ukidanje članarine Hrvatskoj gospodarskoj komori velika je stvar za Hrvatsku’

Glas otoka