COVID19 GLAS OTOKA LOŠINJ

S kruzera u Malom Lošinju preuzeta osoba zbog sumnje na koronavirus?

Kako doznajemo, oko 16:15 sati s putničkog kruzera Arethusa, koji je trenutno vezan u Malom Lošinju, Hitna pomoć preuzela je stranog državljanina zbog sumnje na zarazu koronavirusom COVID-19.

Iako još nemamo potvrđenu informaciju, da je riječ o sumnji na koronavirus ukazuje zaštitna oprema koja je bila na djelatnicima saniteta i osobi za koju se sumnja da bi mogla biti zaražena.

Potvrdu je li osoba s broda preuzeta iz preventivnih razloga ili zbog zaraze koronavirusom može dati jedino Krizni stožer, koji to redovno čini svakoga dana poslije 13 sati, tako da eventualnu potvrdu o čemu je riječ možemo očekivati u subotu.

Također, kako doznajemo, predstavnici Jadranka Grupe vraćaju se avionom iz Italije u ranim večernjim satima, pa smo od nadležnih također zatražili informaciju jesu li kontaktirali Nastavni zavod za javno zdravstvo, što im je obaveza.

Facebook Skin

Facebook Skin

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Srbijanski mediji se raspisali o lošinjskoj obitelji i nemilim scenama koje prate njihov razvod

Glas otoka

Mali Lošinj i Klaster Lika Destination među najboljim svjetskim zelenim destinacijama

Glas otoka

Kristian Bušić (NL): ‘Nemojmo dozvoliti da se i nama ugasi naš grad’

Vedran Morin