GLAS OTOKA HRVATSKA

TOURISM LAB traži nove članove!

Udruga koja okuplja studente zainteresirane za turizam, Tourism Lab, poziva zainteresirane da se pridruže zajedničkoj priči o turizmu.

Tourism Lab se s ciljem usavršavanja kroz organiziranje edukativnih predavanja zabavnog sadržaja te povezivanjem sa stručnjacima i poduzećima iz prakse nastoji razvijati i povezivati sa svim aspektima u turizmu. Neki od projekata Udruge su konferencije “Tour de Tourism” i “Dani turizma”, “Inside Tourism”, pub kviz “Back to childhood” te mnogi drugi. No druženja tu ne prestaju, naime, organiziranjem raznih izleta i teambuildinga članove se povezuje kroz timove gradeći tako nova prijateljstva.
Iz udruge Tourism Lab posredništvom portala Apsyrtides.info pozivaju studente koji su zainteresirani da se pridruže radu udruge.
“Zajedno možemo sakupljati nova iskustva i doživljaje te graditi nova znanja i vještine”, poručuju iz Udruge. 
Prijave traju do 25. listopada, a potrebno je poslati životopis i kratko motivacijsko pismo putem adrese e-pošte udruga.tourismlab@gmail.com ili PRIJAVNICE. Sve informacije vezane uz regrutaciju možete pratiti na društvenim profilima Udruge, Instagramu i Facebooku.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")