PROMO

Naručite knjigu 'Ne posustani, ne odustani!' – prvi vodič za uspjeh u poduzetništvu jugoistočne Europe

Na temelju desetogodišnjeg istraživanja, te održanih nekoliko stotina predavanja kako u Hrvatskoj tako i u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji i Sloveniji, voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, Sanela Dropulić, napisala je knjigu koja se bavi krucijalnim propitivanjem poduzetništva – kako biti uspješan.
Na više od 180 stranica autorica knjige “Ne posustani, ne odustani!” – prvog vodiča za uspjeh u poduzetništvu u jugoistočnoj Europi, raščlanjuje razloge zbog čega se poduzetnice i poduzetnici ovog dijela Starog kontinenta boje neuspjeha, te uporno ne shvaćaju da je on sastavni dio do ostvarenja naših ciljeva, bez kojega niti ne mogu doći do vrha.
Knjiga potiče kroz različite vježbe i prije svega promišljanja, jačanje vlastitog pobjedničkog karaktera, razvoja optimizma pa čak i kad nam se čini sve bezizlazno te promiče pozitivno razmišljanje i djelovanje, kao ključni razlog zbog kojega ćemo biti u stanju doći do uspjeha.
Više o knjizi možete pročitati OVDJE.
Knjiga stoji 100 kn (plus troškovi dostave).
Sva sredstva od prodaje knjige bit će donirana organizaciji besplatnih edukacija za poduzetnice i poduzetnike, kao i sve one koji to žele postati.
Knjigu naručite OVDJE.
Sve informacije možete dobiti na adresi e-pošte info@poduzetnica.hr
Kontakt mobitel: + 385 (0)91 519 09 23

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Centar poduzetnica i Udruga mladih Grubiša u volonterskoj akciji pomoći općini Majur

Glas otoka

B2B susreti poduzetnica i poduzetnika u organizaciji Centra poduzetnica

Glas otoka

U Zagrebu održan najveći poslovni skup žena u poduzetništvu u jugoistočnoj Europi

Glas otoka